Serveis

Oferim la nostra experiència
qodef-image-with-icon

Reparació d’equips informàtics

Reparació i diagnosticació d’averies en tot tipus d’equips informàtics, ordinadors de sobretaula i ordinadors portàtils, formatació i instal·lació de sistemes operatius, ampliació i millora de memòria i substitució de components. Eliminació de virus i programari maliciós o no desitjat, substitució de pantalles en ordinadors portàtils.

Disseny de pàgines Web

Desenvolupament i disseny de llocs Web dinàmics amb estil professional completament personalitzats, amb panell d’administració i possibilitat d’autogestió de continguts per part del client. Pàgines Web preparades i adaptades per a dispositius mòbils. Tendes online amb completa integració i funcionalitat per a la venda de productes a través de la Web. Alta i gestió de xarxes socials.

qodef-image-with-icon
qodef-image-with-icon

Venda de material informàtic

Venda de material informàtic a través de la coneguda franquícia APP Informàtica. Muntatge d’ordinadors de sobretaula completament a mida. Assessorament i tracte personal. Venda d’ordinadors, portàtils, components, consumibles originals i compatibles, telèfons mòbils, tauletes, tot tipus de perifèrics com pantalles, impressores multifunció, altaveus, discs durs externs, memòries usb, targetes de memòria, carregadors de portàtils, teclats i ratolins.

Disseny gràfic i publicitari

Disseny i concepció de tota la imatge corporativa, logotips, cartelleria, pòsters, díptics, tríptics i flyers, targetes de visita i tot tipus de papereria corporativa. Dissenys únics i exclusius, personalitzats i completament adaptats a les necessitats dels nostres clients per tal de reflectir i reforçar els punts forts, i també per indentificar-se diferenciar-se de la competència.

qodef-image-with-icon